Klanten over

Soms is het fijn om te weten wat de ervaringen van anderen zijn. De woorden van iemand anders kunnen bij jou net iets triggeren waardoor je denkt, “Ja, dat is precies wat ik zoek! Misschien kan ik dat ook bij Marijke vinden”.

Dus hier, voor wat het waard is, wat ik terugkreeg van een aantal van mijn klanten, geplaatst met toestemming.

Janke, Wandelyoga en yin yoga:

Nogmaals dank voor de fijne yoga ervaring van gister tijdens de wandelyoga. Het was fijn om te merken dat het mij goed doet.  Het bracht mij een stukje rust en besef om even stil te staan bij het moment. Een moment om even niks te moeten maar vooral met jezelf bezig te zijn. Daardoor smaakt dit naar meer en zou ik graag één van je andere lessen nog eens willen proberen.

Ik heb wederom de yin les als zeer prettig ervaren. Het zorgde ervoor dat ik weer een nachtje door kon slapen.

Paulien, Wandelyoga:

Dankzij Marijke had ik een onvergetelijke 54-ste verjaardag in coronatijd door met vriendinnen een wandelyogasessie te boeken. Ik had nog nooit aan wandelyoga gedaan en vond de oefeningen heel verrassend en prettig, Marijke is een hele fijne, goede lerares die precies de juiste snaar wist te raken en een hele fijne, goede sfeer neerzette . De hele entourage van de mooie natuur in herfsttinten was ook helemaal top. Echt een verjaardag om nooit te vergeten. Dank je wel Marijke! Ik ga zeker vaker mee met de wandelyoga.

Gicella: Wandelyoga voor yogadocenten:

Het was veel meer dan dat ik verwacht had. Dankjewel voor de fijne positieve middag. Ik zat met een grote glimlach achter het stuur terug naar huis.