Wie is Marijke Boes

Mijn naam is Marijke Boes. Ik ben geboren (1964) in het noorden van Drenthe, tussen de hunebedden van Noordlaren en Midlaren. Wij wonen op het platteland in het midden van Drenthe. Ik houd van wandelen, over de hei en langs prachtige beekjes. In de natuur zijn, is helend voor mij. Als de ondergrond en de temperatuur het toelaten, loop ik op blote voeten.

Bij Marijke Boes, Yoga Coach Drenthe, kan je yogalessen volgen en gecoacht worden. Ook organiseer ik regelmatig workshops.

Werkzame leven

Ik heb niet altijd gewerkt in gezondheid/welzijn beroepen. Integendeel, ik werkte in de ICT, een omgeving waar werken met het hoofd: analyse en planning, belangrijk is. Ik heb bij bijna alle grote bedrijven en overheidsinstellingen in het Noorden aan heel veel nog grotere projecten gewerkt.

BOEM…

Tot ik begin 2016 uitviel, mijn geheugen werkte niet meer, … burn-out/bore-out/overgang/slaapgebrek/bijnieruitputting het kan van alles geweest zijn. Het resultaat van jarenlang slecht voor mezelf zorgen: veel ballen hoog houden, ongezond eetgedrag, weinig beweging, mezelf niet belangrijk vinden. Ik had het eigenlijk zelf niet in de gaten. Ik was gestrest, angstig, bang om te veranderen…

Verandering

Vanaf dag 1 wist ik met mijn hele wezen dat deze uitval mijn redding was, mijn kans om te veranderen, ik had niks te verliezen, alleen maar te winnen. Met vallen en opstaan: anders eten, mediteren, wandelen, persoonlijke ontwikkeling boeken lezen, gecoacht worden en allerlei workshops volgen, heb ik me ontwikkeld tot “Marijke 2.0”, of eigenlijk meer Marijke zoals bedoeld. Van analyseren naar voelen. Steeds meer een beetje terug bij mezelf, van hoofd naar hart en bekken.

Wat kan ik voor je doen?

Parallel aan dit proces van vallen en opstaan heb ik me professioneel ontwikkeld tot:

  • Holistische leefstijl coach
  • Sportmasseur
  • Fitness instructeur
  • Yoga docent

Een mooie combinatie van elkaar aanvullende specialismen die ik graag inzet om de mensen op de wereld een beetje gezonder en gelukkiger te maken. Waar mag ik jou een stapje bij begeleiden?

Marijke Boes, yoga coach Drenthe